Hoppa till huvudinnehåll

Om oss

En kundanpassad organisation

Vi siktar högt och vill att vår verksamhet ska kännetecknas av att alltid sträva efter en hög leveranskvalitet, effektiva lösningar och en ständig utveckling av vår verksamhet. Vårt mål är en positiv reseupplevelse för dig som resenär. Ska vi lyckas med det måste vi ha en organisation som levererar service, dygnet runt, där alla bidrar och bygger vidare på de erfarenheter vi har efter mer än 140 år i Göteborgs kollektivtrafik. Allt handlar om hur vi möter dig i vardagen och hur vi kan underlätta din resa.

Engagerade medarbetare

Det är väl ingen konst att köra spårvagn? Det är ju bara att följa spåret tänker du. För att trafiken ska rulla krävs det – utöver förare – även anläggningsarbetare, trafikvärdar, växeloperatörer, spolbilsförare, trafikplanerare, reparatörer, mekaniker, plåtslagare, administratörer, ingenjörer, elektriker och trafikledare för att nämna några.

Göteborgs Spårvägar är ingenting utan alla våra kompetenta och engagerade medarbetare. Vi är cirka 1300 medarbetare i över 100 olika roller.

Med resenären i fokus

Ingen annanstans i Sverige finns lika många spårvagnar som här. Inte ens i Stockholm och Norrköping tillsammans. Vår verksamhet är en del av stadens varumärke och våra spårvagnar är något som gör Göteborg unikt. Tålmodigt arbetar vi tillsammans för att ge dig som resenär en trygg och säker resa till jobbet, skolan och fritiden.

Läs mer

Publikationer

Vad gör vi för att säkerställa att spårvägstrafiken är hållbar, säker och ett bekvämt val för våra resenärer? Det kan du läsa mer om i våra olika publikationer.

Se publikationer

Trafiksäkerhet i fokus

Säkerheten kommer alltid att vara vår högsta prioritet.

Läs mer