Hoppa till huvudinnehåll

Övriga kontaktuppgifter

För dina övriga ärenden

Söker du foto- och filmtillstånd, vill du komma i kontakt med vår reception eller kanske göra en skadeanmälan? Här samlar vi de kontaktuppgifter för ditt ärende. Hittar du inte rätt? Då är du välkommen att kontakta oss på info@sparvagen.goteborg.se.

Växel

Hitta till vårt huvudkontor

Följ vår verksamhet

  • Vill du se senaste nytt om oss i ditt flöde? Vi publicerar regelbundet om vår verksamhet och våra medarbetare på Linkedin.

  • Följ oss på Linkedin

Fler kontaktuppgifter

Varför finns det kameror ombord våra vagnar, vem ansvarar för materialet och vad gör du om du behöver begära ut inspelat material? Läs mer här.

När det gäller händelser i spårvagnstrafiken kontaktar du Västtrafiks presstjänst, telefon 0771-414 399. Västtrafiks presstjänst nås även på helger och kvällstid.

För frågor om vår verksamhet kan du kontakta:

Robert Lindberg
Pressansvarig kommunikatör
E-post: robert.lindberg@sparvagen.goteborg.se
Mobil: 073-981 92 32

För att få filma och fotografera för professionellt bruk på våra fordon och i våra anläggningar behöver du ett tillstånd. Läs mer och ansök om tillstånd här.

Våra skaderutiner förklarar vad som händer vid en olycka och vem som är ersättningsskyldig. Läs mer om hur du gör en skadeanmälan här.

Du kan skicka e-fakturor till oss på flera olika sätt och från 1 januari 2023 byter vi faktureringsadresser. Läs mer här om hur och vart du skickar din faktura.

Våra spårvagnar och bussar täcker stora områden och syns frekvent i staden, en annons på våra fordon når därför ut till många göteborgare. Vill ditt företag synas på sidan av en vagn? FM Reklam sköter alla annonseringsärenden gällande våra fordon, kontakta gärna dem för att få veta mer.

Kontaktuppgifter
FM Reklam
Prästgården
Gamla Särövägen 4
436 51 Hovås

Tel: 031-719 06 40
Hemsida: FM Reklam

Ett par gånger om året har vi möjlighet att ta emot studenter och andra intresserade för ett studiebesök i vår verksamhet.

Det är många som är nyfikna på hur vi jobbar och hur det ser ut i vagnhallarna i Majorna och på Rantorget. Tyvärr har vi svårt att erbjuda studiebesök löpande, men några gånger om året tar Göteborgs Spårvägar emot besök och berättar om vad vi gör.

Skicka intresseanmälan via mejl till info@sparvagen.goteborg.se för mer information.

Praktik

Läser du på universitet, högskola eller är i yrkesutbildning har du möjlighet att genomföra din praktik hos oss. Vi kan erbjuda praktikplatser inom flera olika yrkesområden. Under praktiken tilldelas du en handledare som kommer vara ditt bollplank och vägleder dig under hela praktikperioden.

Vi vill att din ansökan innehåller CV, personligt brev, betygsutdrag på genomförda studier och vilken tidsperiod du avser att genomföra praktiken. Kanske blir du en av våra framtida medarbetare!

Examensjobb

Som student på högskole- eller universitetsnivå kan du göra ditt examensjobb hos oss. Genom ditt examensjobb får du dels värdefulla kontakter för framtiden och dels möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Vi vill att din uppsats ska gynna båda parter och går därför noga igenom de förslag som kommer in. Eftersom vår verksamhet består av ett flertal affärs- och stödenheter, alla med olika inriktningar, har du möjlighet att göra ditt examensjobb inom en mängd olika verksamheter. Till exempel Teknik, Trafik, Säkerhet, Ekonomi, Inköp, HR med flera. Vi vill att din ansökan innehåller förslag på frågeställning, CV, personligt brev, betygsutdrag på genomförda studier och vilken tidsperiod du/ni avser att genomföra examensjobbet.

Uppsats

Även du som studerar på gymnasiet, eller motsvarande utbildning, kan ta kontakt med oss för att få möjlighet att skriva en uppsats om Göteborgs Spårvägar. Vi vill ha ett personligt brev där du berättar lite om dig själv, förslag på frågeställning/inriktning och vilken tidsperiod du kommer att genomföra arbetet.

Skicka din ansökan till info@sparvagen.goteborg.se så hjälper vi dig hitta rätt medarbetare inom vår verksamhet.

Om du är intresserad av examensjobb, praktik eller jobb hos Infrastruktur och driftsäkring kan du göra en spontananökan här.