Hoppa till huvudinnehåll

Vårt erbjudande

Välkommen till oss!

Göteborgs Spårvägar är ett av stadens större kommunala bolag. Vi är cirka 1 300 anställda och levererar kollektivtrafiktjänster inom ett område, Spårvagnstrafik. Vi arbetar och anställer inom områdena teknik, trafik, säkerhet, HR, ekonomi, inköp och administration med flera, och behöver dig som vill vara med och utveckla kollektivtrafiken i Göteborg.

Arbetsmiljö och trivsel

Vi är angelägna om att medarbetarna ska ha en god livskvalitet både i arbetslivet och i privatlivet. Därför bedriver vi ett långsiktigt hälsoarbete i syfte att ge våra medarbetare goda förutsättningar att hålla sig friska och välmående. Vi arbetar aktivt för att motverka diskriminering och välkomnar medarbetare av alla kön, åldrar och ursprung. Läs mer om hur vi arbetar med att säkerställa en god arbetsmiljö.

Känn dig trygg med din arbetsgivare

Som medarbetare på Göteborgs Spårvägar regleras dina anställningsvillkor dels via arbetsrättsliga lagar dels av kollektivavtal. Det centrala kollektivavtalet på Göteborgs Spårvägar heter Trafik BÖK och är tecknat av Sobona och berörda fackliga organisationer. Alla våra medarbetare också försäkrade genom AFA Försäkring.

Hör spårvagnsförare Fariba berätta mer om varför hon gillar sitt jobb