Vi söker VD till vårt nya moderbolag!

Vi söker VD till vårt nya moderbolag!

Fler göteborgare än någonsin väljer att resa kollektivt och i takt med att Göteborg expanderar och byggs ut finns ett mål att fördubbla resandet med kollektivtrafik fram till 2035.

I slutet av 2018 fattade Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen beslut om en ny organisation och struktur för kollektivtrafiken i Göteborg. Ett nytt bolag, Göteborg Stads Kollektivtrafik AB bildades som moderbolag för Göteborgs Spårvägar AB, GS Buss AB och GS Trafikantservice AB.

Nu söker vi dig som vill leda vårt nya moderbolag Göteborgs Stads Kollektivtrafik AB och två av de tre dotterbolagen – GS Buss AB och GS Trafikantservice AB.

Vår vision är att vara Sveriges ledande kollektivtrafikkoncern. Vi arbetar med kundfokus, samarbete och engagemang för att fördubbla resandet med kollektivtrafik till år 2035. Hög tillgänglighet och säkerhet står i fokus.

Som VD i moderbolaget kommer du att ha stora möjligheter att driva kollektivtrafikfrågorna i Göteborgs Stad och ta plats på både nationella och internationella arenor i ett område under stark förändring och teknisk utveckling.

Läs mer om tjänsten här i annonsen!

Välkommen med din ansökan senast den 24 maj!