Hoppa till huvudinnehåll
Julklappsvagnen tecknad

Välkommen till Julklappsvagnen – vinterns varmaste julhändelse!

Lördagen den 1 december rullar Julklappsvagnen igen – ett samarbete mellan Stadsmissionen och Ringlinien. Kom och lämna en julklapp på något av stoppen, se tidtabellen nedan.

Göteborgs Spårvägar är med och bidrar till att skapa fler fina julminnen för barn som har det tufft. I år lämnar vi bidrag till familjer och bjuder på varma drycker vid stoppet på Wieselgrensplatsen på lördag kl 14.00 – 15.00.

Fakta

Hur? Kom och lämna en julklapp på något av stoppen. På vagnen hjälper fantastiska ambassadörer och göteborgsprofiler till för att ta emot din gåva, säga hej och vara med på kort! På alla stationer bjuds det på glögg, pepparkakor och annat trevligt.

När? Lördagen 1 december klockan 11.30-15.00

Var? Vagnen gör längre stopp i Majorna, Härlanda, Sankt Sigfrids plan och Wieselgrensplatsen. Start och mål är Drottningtorget, där ytterligare en vagn står stationerad hela dagen.

Hela tidtabellen och mer information om vad familjerna som Stadsmissionen möter önskar sig finns här!

Självklart är vi med på #julklappsvagnen!

Julklappsvagnen är ett samarbete mellan Spårvägssällskapet Ringlinien och Göteborgs Stadsmission. Tillsammans återupplivar vi en 100 år gammal idé om att åka runt i staden i en spårvagn och samla in julklappar till barn, unga och familjer som lever i utsatthet.

Publicerad