Hoppa till huvudinnehåll
Anita Frist vinner pris som 2023 samhällsbärare

Spårvagnsförare Anita Frost vinner pris som årets samhällsbärare!

Stort grattis och bra jobbat säger vi till Anita som blev årets samhällsbärare inom kategorin medarbetare och fick ta emot pris under Sobonadagarna i Stockholm tidigare i veckan. Vinnaren inom denna kategorin utses utifrån kriterierna att de medverkar till ett gott medarbetarskap, de inspirerar och bidrar till en positiv verksamhetsutveckling och bidrar till ett bättre samhälle genom sitt arbete.

Juryns motivering om valet av vinnare lyder:

”Vinnaren av Årets Samhällsbärare kategori medarbetare agerar alltid så att kunderna ska kunna uppleva tillit och trygghet. Utifrån ett ansvarfullt medarbetarskap bidrar vår vinnare till en god kollegial stämning och yrkesstolthet för sig, sina kollegor och chefer. Genom att utse vår vinnare vill vi avslutningsvis peka på vikten av att fortsätta verka för att könssegregerade yrkesroller ska försvinna – alla goda krafter behövs om vi ska klara av att upprätthålla viktig samhällsservice.”

Priset som årets Samhällsbärare är ett initiativ skapat av Sobona, som ett sätt för dem att uppmärksamma medlemmar och deras medarbetare som gjort något extra för att vårt samhälle fungerar och utvecklas. Priset har fem kategorier; medarbetare, innovation, hållbarhet, arbetsmiljö och kompetensförsörjning.

Anita blev nyligen också utsedd till årets spårvagnsförare 2022 av oss på Göteborgs Spårvägar, med motiveringen att hon är en sann ambassadör och representant för vårt medarbetarskap. Anita har bevisat att hon är en spårvagnsförare i världsklass som alltid är i tid till vagnen, i korrekt uniform och som tar resenärerna till rätt plats med ett utmärkt kundfokus och säkerhetstänk. Stort tack till Anita!

Publicerad

Kontakt