Hoppa till huvudinnehåll
Ringlinien - julklappsvagnen under en solig vinterdag

Nästa hållplats, julklappsvagnen!

Som stolt huvudpartner till Göteborgs Stadsmission så vill vi sprida nyheten om julklappsvagnen, ett initiativ som drivs av Ringlinien och Göteborgs Stadsmission.

Lördag den 3 december så stannar en av de två julklappsvagnarna vid sex stycken hållplatser runt om i staden. Den andra vagnen kommer att stå stationerad vid Drottningtorget mellan 11:00 – 15:00. På drottningtorget är du välkommen att delta i aktiviteter som julpyssel, ansiktsmålning eller en bollspelstävling. Känn in julstämningen med uppträdande luciatåg och varm glögg eller låt barnen lämna in årets önskelista till tomten.

Göteborgs Stadsmission samlar in julklappar som sedan delas ut till barnfamiljer som lever i utsatthet runt om i Göteborg. Önskvärt från både familjer och Stadsmissionen är presentkort, just för att varje familj ska få egenmakten att välja det som deras barn önskar sig mest av allt. Presentkort på mat-, sport, kläd- och leksaksbutiker, valet är ditt och gåvan uppskattas oavsett summa.

Varmt välkommen att agera vardagshjälte genom att förgylla en annan familjs jul. Besök vårt konto på Linkedin för att få se vagnen och även vårt möte med Camilla Hall, huvudansvarig för initiativet hos Stadsmissionen. Vi vill också tacka Ringlinien för att ha väckt liv i den här 100 år gamla traditionen från första början!

Publicerad

Kontakt