Hoppa till huvudinnehåll
Julklappsvagnen kör vid Göteborgs Centralstation

Julklappsvagnen är tillbaka på lördag

På lördag den 3 december klockan 11.00 avgår Julklappsvagnen från Drottningtorget. På färden genom Göteborg kan alla som vill lämna julklappar och presentkort till familjer som lever i utsatthet i Göteborg. Julklappsvagnen passerar flera stadsdelar innan den är tillbaka på Drottningtorget klockan 15.00, se färdväg och tidtabell nedan.

Förra året togs en hundraårig tradition upp igen när Julklappsvagnen gav sig ut för att samla in julgåvor till barn, unga och familjer som lever under svåra förhållanden i Göteborg. Insamlingen resulterade i över 55 säckar med julklappar och tiotusentals kronor i presentkort. På lördag är det dags igen!

Julklappsvagnen tar endast emot nya saker eller presentkort eftersom det ger familjerna möjlighet att själva välja ut vad de behöver. Bra exempel på presentkort kommer från stora kedjor, sportbutiker, mataffärer och liknande. Även biokort eller presentkort på upplevelser som Universeum, Liseberg med mera gör många väldigt glada.

Julklappsvagnen är ett samarbete mellan Ringlinien och Stadsmissionen. Tillsammans kan vi bidra till att så många barn och unga som möjligt får en God Jul! Varmt välkommen!

Här hittar du tidtabellen för Julklappsvagnen!

Här kan du läsa mer om Julklappsvagnen!

Stadsmissionens webbplats

Publicerad