Hoppa till huvudinnehåll
Johanneskyrkan, Göteborgs stadsmission

Inspirerande nätverksträff hos Göteborgs stadsmission

Idag talade Mikael Skoglund, avdelningschef för Kommunikation och trafikutveckling, i Johanneskyrkan under Göteborgs stadsmissions nätverksträff för affärsvänner. En träff som hålls två gånger om året, i hopp om att inspirera andra företag att engagera dig.

Johanneskyrkan är öppen 365 dagar om året och hit kommer människor dagligen för att komma in i värmen, känna gemenskap, äta frukost, hämta ut bröd och smör och mycket annat. Stadsmissionen möter allt fler människor i ekonomisk utsatthet och är därför tacksamma för det stöd som våra förare ger i mötet med de människor som ofta spenderar tid på våra vagnar för att undkomma kylan. 

Göteborgs Spårvägar startade 2022, tillsammans med Göteborgs stadsmission, projektet ”Människan utan bostad” . Ett projekt som lyftes på grund av behovet och viljan att bättre kunna hjälpa de personer som våra förare träffar ombord, som behöver hjälp. Våra medarbetare har arbetat för och tagit det här initiativet till vad det är idag.

Vi är väldigt tacksamma och stolta över våra medarbetares starka driv och engagemang i frågan! Sist men inte minst, stort tack till Göteborgs stadsmission.

https://dreambroker.com/channel/8ge7sp6z/vkyhtq5p

Publicerad

Kontakt