Hoppa till huvudinnehåll
Anita Frost med blommor i handen

Anita Frost är årets spårvagnsförare 2022

Med motiveringen att hon är en sann ambassadör för Göteborgs Spårvägar och representant för vårt medarbetarskap har Anita bevisat att hon är en spårvagnsförare i världsklass som alltid är i tid till vagnen, i korrekt uniform och som tar resenärerna till rätt plats med ett utmärkt kundfokus och säkerhetstänk.

Stort grattis Anita Frost, årets spårvagnsförare 2022! Hur känns det? 
-Det är som en dröm, herregud jag tror att jag drömmer! Tänk att det precis var 16 år sedan jag började på Göteborgs Spårvägar, den 26 februari 2007, hade jag min första dag på utbildningen, säger en överlycklig och överraskad Anita när hon kommer in i lokalen och får ta emot applåder, blommor och diplom.
Vilket är ditt bästa tips för att vara en spårvagnsförare i världsklass?
-Jag är väldigt noggrann och alltid uppmärksam när jag kör. Vi framför så stora fordon så man måste vara vaken och uppmärksam hela tiden. Det tror jag gör mig till en bra förare. 

Priset årets spårvagnsförare delas ut varje år och vinnaren blir även fadder till kommande kulturpristagare. Vilken göteborgsk kulturpersonlighet som Anita blir fadder till annonseras under våren.

Publicerad

Kontakt