Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker medarbetare till just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Lönekonsult sökes av Göteborgs Spårvägar

Är du nyfiken, tänker nytt och uppskattar utveckling? Har du dessutom YH-utbildning inom lön och ett par års erfarenhet av löneadministration alternativt flerårig erfarenhet av löneadministration? Då kan du vara vår nya lönekonsult! Idag är vi två lönekonsulter som tillsammans med dig kommer att bli tre. Vi hanterar sammanlagt cirka 1300 löner för såväl spårvagnsförare, depåpersonal som tjänstemän med flera olika anställningsformer men med ett kollektivavtal som grund.

Läs mer...

Lagermedarbetare sökes av Göteborgs Spårvägar

Som lagermedarbetare ingår du i teamet Materialförsörjning som idag består av 11 personer. Vi har flera olika lager i verksamheten och din placering blir där verksamheten har behov, initialt på vår depå Rantorget som ligger i Gårda.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du sitta på första parkett och se Göteborg vakna, somna och skifta årstider? Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Söker du ett ansvarsfullt serviceyrke där du bidrar till en bättre miljö och en hållbar samhällsutveckling? Då kan du vara vår nästa spårvagnsförare! Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...