Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker medarbetare till just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Kvalitetsutvecklare sökes av Göteborgs Spårvägar

Kvalitetsarbete på Göteborgs Spårvägar ska bedrivas med utgångspunkt från ständiga förbättringar och ur ett SIQ/LEAN-perspektiv. Kvalitetsenheten ska vara drivande och hålla ihop, initiera och genom stöd och uppföljning utveckla kvalitetsarbete inom bolaget.

Läs mer...

Teknisk instruktör sökes av Göteborgs Spårvägar

Nu söker vi dig som vill bli teknisk instruktör på vår utbildningsenhet inom avdelningen HR och kultur. Enheten består av 27 medarbetare och vårt uppdrag är att säkerställa att både nya och befintliga medarbetare har rätt och relevant kompetens för att kunna utföra sitt arbete säkert och med god kvalitet.

Läs mer...

Miljöutvecklare (vikariat) sökes av Göteborgs Spårvägar

Nu söker vi dig som vill vikariera som miljöutvecklare hos oss på Göteborgs Spårvägar! Som miljöutvecklare ingår du i säkerhetsenheten inom avdelningen SKIP (Säkerhet, Kvalitet, IT och Projekt). Avdelningens grundläggande uppdrag och mål är att driva utvecklingen av bolagets verksamhet utifrån arbetsmodellen ständiga förbättringar.

Läs mer...

Resenärsmiljötekniker (tim) sökes av Göteborgs Spårvägar

Nu söker vi dig som vill jobba som timanställd resenärsmiljötekniker hos oss på Göteborgs Spårvägar! Vi söker resenärsmiljötekniker till vår depå Majorna. Vår depå tillhör avdelning Fordon och driftsäkring och vi har uppdraget att leverera hela och rena spårvagnar till göteborgarna året om.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du sitta på första parkett och se Göteborg vakna, somna och skifta årstider? Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Söker du ett ansvarsfullt serviceyrke där du bidrar till en bättre miljö och en hållbar samhällsutveckling? Då kan du vara vår nästa spårvagnsförare! Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...