Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker medarbetare till just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du sitta på första parkett och se Göteborg vakna, somna och skifta årstider? Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Söker du ett ansvarsfullt serviceyrke där du bidrar till en bättre miljö och en hållbar samhällsutveckling? Då kan du vara vår nästa spårvagnsförare! Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...

Verkstadsmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse genom att säkerställa kvalitet på våra ikoniska spårvagnars boggier? Har du dessutom teknisk utbildning och erfarenhet av reparation och underhåll på fordon eller liknande mekaniskt arbete? Då kan du vara vår nya kollega i vårt team av verkstadsmekaniker! Du kommer att arbeta i vår hjulverkstad på Rantorget i Gårda tillsammans med 20 medarbetare i ett sammansvetsat team. Vi utför underhåll med gällande instruktion och kvalitet för att minimera antalet återkommande fel.

Läs mer...