Hitta rätt hos Göteborgs Spårvägar

Vi har över 100 olika befattningar hos oss så vi behöver personer med många olika kompetenser och bakgrunder. Hos oss är trivseln hög och arbetsglädjen stor. Oavsett vilken yrkesroll du är intresserad av så erbjuds du en arbetsplats där du alltid är delaktig och har möjlighet att påverka din och Göteborgarnas framtid.

Göteborgs Spårvägar förknippas oftast med spårvagnstrafiken, men förutom att köra spårvagn så ombesörjer vi också allt underhåll av våra fordon och erbjuder kringtjänster som information, hållplatsunderhåll, projektering, byggnation och drift av spårvägsbanan till exempel. Vår verksamhet består av både stöd- och affärsenheter och vi kan bland annat erbjuda yrkesroller inom Teknik, Trafik, Säkerhet, HR, Ekonomi, Inköp och Administration.

För att fortsätta utveckla kollektivtrafiken behöver vi anställa fler specialister inom våra olika affärsenheter. Vi kommer bland annat behöva fler ingenjörer, projektörer och tekniker. Som specialist inom teknikområdet hos oss får du en helt unik kompetens och väldigt varierande arbetsuppgifter.

Du kan arbeta både operativt och strategiskt, verka som projektledare eller utveckla dig mot en chefsbefattning. I ett stort bolag som Göteborgs Spårvägar finns det alltid möjlighet att avancera. Vår karriärstege är både vertikal och horisontell. Det ger dig som redan jobbar här stora möjligheter att utvecklas och göra karriär inom företaget.

Spårvagnsskolan

Spårvagnsskolan är Göteborgs Spårvägars utbildningsavdelning och tillhandahåller utbildningar till medarbetare och ledare. Vi satsar mycket på ledar- och kompetensutveckling av våra anställda, alltifrån korta insatser till långsiktiga utbildningar. Vi utbildar årligen över 1 400 personer i en mängd olika utbildningar, både internt och externt.

Medarbetare & Ledare

Vi arbetar aktivt med medarbetar- och ledarskapet på Göteborgs Spårvägar. Det är du och din kompetens som är företagets viktigaste resurs och det är kunniga och engagerade medarbetare som håller igång kollektivtrafiken i Göteborg. Vi arbetar både med kortsiktiga och långsiktiga projekt. Allt för att vi ska nå vår vision om En hållbar spårvägsresa i världsklass.

För att passa in hos oss vill vi att du ställer upp och aktivt arbetar med våra ledord: Kundfokus, Samarbete och Engagemang.