Vill du leda Göteborgs Spårvägar in i framtiden?

Vill du leda Göteborgs Spårvägar in i framtiden?

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Vi levererade 131 miljoner spårvagnsresor 2018 och är den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.

Vår vision är att vara Sveriges ledande kollektivtrafikkoncern. Vi arbetar med kundfokus, samarbete och engagemang för att fördubbla resandet med kollektivtrafik till år 2035. Hög tillgänglighet och säkerhet står i fokus.

I slutet av 2018 beslutade Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen om en ny organisation och struktur för kollektivtrafiken i Göteborg. Ett nytt bolag, Göteborg Stads Kollektivtrafik AB bildades som moderbolag för Göteborgs Spårvägar AB, GS Buss AB och GS Trafikantservice AB. Västra Götalandsregionen köpte genom Västtrafik AB 15 procent i bolaget Göteborgs Spårvägar AB och bolaget fick uppdraget att leverera spårvagnstrafik fram till 2034.

Nu söker vi dig som vill leda Göteborgs Spårvägar in i framtiden! Med målet att öka kollektivtrafiken, ett nytt avtal för spårvagnstrafiken och nya spårvagnar på väg in under 2019 har vi en spännande utveckling framför oss.

Läs mer om tjänsten här i annonsen!

Välkommen med din ansökan senast den 24 maj!