Terminalvärd (tim.) sökes av Göteborgs Spårvägar

Arbetsplatsbeskrivning

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.

Arbetsbeskrivning

Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Söker du extraarbete eller är studerande och fyllda minst 18 år samt vill arbeta med människor? Då har vi jobbet för dig!

På Nils Ericson Terminalen arbetar vi på uppdrag av Västtrafik inom kollektivtrafiken. Vi har som målsättning att ge resenärerna bästa servicen samt göra resandet med kollektivtrafiken tryggt och bekvämt. 390 000 personer reser med Västtrafik dagligen, vi arbetar för att ännu fler ska tycka att kollektivtrafiken är det naturliga valet.
Vi söker dig som vill arbeta extra som Terminalvärd och ha kunden i fokus samt ge det lilla extra gällande service. För att vara aktuell för tjänsten skall du ha god tillgänglighet under höst, jul och nyår. Ett stort plus är om du dessutom vill arbeta under våren och sommaren 2019. Arbetstiderna är förlagda på pass alla veckans dagar, både tidig morgon och sen kväll/ natt. Tjänsten kommer att vara en timanställning, även visstidsanställning kan vara aktuell. Till viss del bestämmer du själv hur mycket du vill jobba. Arbetspassen varierar mellan 3–8 timmar långa och det är därför viktigt att du är flexibel, men framförallt har vilja samt möjlighet ställa upp på varierade pass. För rätt person finns karriärmöjlighet till andra befattningar.

Vi sätter medarbetarskapet i fokus och vi söker dig som motiveras av att få ta ett gemensamt ansvar för verksamhetens resultat och utveckling samt agerar som god ambassadör för koncernen i alla sammanhang. Vi arbetar uppsökande och vill att du skall vara självständig och initiativtagande i ditt möte med kunden. Allt arbete präglas av vårt måtto ”Det Goda Kundmötet”. Som Terminalvärd arbetar du på Nils Ericson Terminalen i direkt kontakt med resenärerna och blir därmed en viktig del av Västtrafiks varumärke.

Kvalifikationer

• Gymnasiekompetens
• B-körkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att informera och bemöta människor på ett professionellt sätt
• Erfarenhet av kundservice och försäljning
• God kännedom om lokaltrafiken, linjenät, biljettsystem
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, övriga språk meriterande

Vi fäster stor vikt vid att du är serviceinriktad samt har ett naturligt intresse för människor och en positiv människosyn. Är lyhörd för resenärernas behov, gillar att lösa problem samt har god kommunikativ förmåga och kan behålla lugnet i pressade situationer. Du är självständig, initiativtagande, serviceminded samt trivs med att arbeta enskilt såväl som i grupp.

I vårt rekryteringsarbete strävar vi efter en jämn könsfördelning och mångfald vad gäller ålder, intressen, personlighet, etnisk och kulturell bakgrund. Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan omgående!
Ingen erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

  • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
  • Omfattning: Timavlönad

Ansökan

  • Ansök senast: 2018-09-18
  • Referensnummer: A804705
  • Välkommen att göra en digital ansökan via denna länk

Lön

Anställning

  • Antal annonserade arbetstillfällen: 10
  • Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Ulrica Inghammar
Arbetsledare Trafikledningen
031 – 732 12 17

Facklig företrädare
Miroslav Lakobrija
Facklig företrädare Vision
031-732 10 12

Övrigt

Vi ta endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, offentligajobb.se. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- & rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.

Dela platsannons

  • Kopiera sidans adress