Kvalitetssamordnare sökes till Göteborgs Spårvägar

Arbetsplatsbeskrivning

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och utveckla Göteborgs Spårvägar?

Enheten Kvalitets- och verksamhetsutveckling är under uppbyggnad och vi letar efter en kvalitetssamordnare som kan hjälpa till att utveckla och förvalta vårt ledningssystem.
Kvalitetssamordnaren bidrar i det systematiska kvalitetsarbetet utifrån ISO-standarder samt stödjer det pågående förbättringsarbetet.
Du har en viktig funktion med många arbetsuppgifter på gång samtidigt och du kommer vara ute i våra verksamheter och träffa många olika medarbetare och chefer.
Kvalitetssamordnaren rapporterar till chefen för Kvalitetsutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Delta i, stödja och även driva koncerngemensamt systematiskt kvalitets- och förbättringsarbete
• Samordna, och tillsammans med revisorer genomföra koncernens interna revisioner utifrån ISO standarden för kvalitet 9001:2015
• Utveckla och förvalta koncernens ledningssystem Spåret med tillhörande systemstöd
Canea One
• Medverka i framtagning av olika typer av stöd för ledningssystemets användare, till exempel rutiner och instruktioner

Kvalifikationer

Vi söker dig med dokumenterad vidareutbildning inom kvalitetsområdet eller annan relevant utbildning. Du har även utbildning och erfarenhet kopplat till arbete med ISO-standarden för kvalitet 9001:2015. Du har erfarenhet av att införa processorienterade ledningssystem samt har intresse och erfarenhet av IT-stöd för ledningssystem. Har du erfarenhet av Canea One är det meriterande.

Personliga egenskaper
Du trivs med att ha en samordnande roll, har ett helhetsperspektiv och skapar dig lätt en överblick över processer och uppgifter. Då du har många arbetsuppgifter i gång samtidigt kräver det att du är van vid att själv planera, strukturera och driva ditt arbete. Eftersom du är mycket ute i verksamheten och träffar medarbetare och chefer i många olika roller behöver du vara lyhörd och ha en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du behöver kunna arbeta självständigt, men också i grupp, därför är du även bra på att samarbeta.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av webbaserade urvalstest så var extra uppmärksam på din e-post då det är så vi kommer kontakta dig.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Omfattning: Heltid

Ansökan

  • Ansök senast: 2018-04-30
  • Referensnummer: A771129
  • Välkommen att göra en digital ansökan via denna länk

Lön

Anställning

  • Antal annonserade arbetstillfällen: 1
  • Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Åsa Guander
Chef Kvalitetsutveckling
0730-236257

Facklig företrädare
Miroslav Lakobrija
Facklig företrädare Vision
031-732 10 12

Övrigt

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, offentligajobb.se

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs spårvägar har upphandlade avtal.

Hem

Dela platsannons

  • Kopiera sidans adress