”Man blir en del av Göteborg”

Göteborgs Spårvägar söker nya spårvagnsförare som ska sätta Göteborg i rörelse. Hos oss hjälper du göteborgarna i vardagen, ser årstiderna skifta och är med och utvecklar staden. En som antog den utmaningen är Nataniel Dos Santos som har jobbat som spårvagnsförare i sex månader.

– Jag tycker om att köra spårvagnar. Det hjälper staden man bor i och man blir en del av det hela som gör Göteborg till Göteborg. Det är en unik upplevelse där ingen dag är densamma. Man får lära sig någonting nytt varje dag.

Vad tycker du krävs för att bli en bra spårvagnsförare?
– Ett gott säkerhetstänk, att kunna förutse situationer som kan uppstå och planera två, tre steg framåt.

Blir du intresserad av att söka till spårvagnsförare? Klicka här så kommer du vidare till annonsen. Passa även på att läsa intervjuerna med våra andra spårvagnsförare Anita och Marco som berättar mer om yrket.

Träffa våra medarbetare

Lördagen den 17 november kl 11-16 kommer vi att vara på plats på Drottningtorget med flera av våra medarbetare. Kom gärna förbi och prata med oss om olika yrken som vi erbjuder. Just nu söker vi spårvagnsförare, underhållspersonal, terminalvärdar, elektriker, mekaniker, servicearbetare och informatörer. På Drottningtorget kommer vi dessutom att ha en spårvagn på plats som du kan kika in i.