Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker medarbetare till just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Verkstadsmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Nu söker vi en Verkstadsmekaniker till vårt team! Du kommer att arbeta i vår hjulverkstad på Rantorget i Gårda tillsammans med 20 medarbetare i ett sammansvetsat team. Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter är demontering och montering av hjul/boggier på våra spårvagnar.

Läs mer...

Fordonsspecialist (Teknisk projektledare) sökes av Göteborgs Spårvägar

Fordon och driftsäkring har uppdraget att leverera hela och rena spårvagnar till göteborgarna året om. Vi är cirka 300 medarbetare som arbetar med materialförsörjning, teknisk utveckling och underhåll av vår fordonsflotta.

Läs mer...

Gruppchef Besiktning och konstruktion sökes av Göteborgs Spårvägar

Infrastruktur och driftsäkring har uppdraget att leverera maximal tillgänglighet på Göteborgs spårväg, säkerställa funktion på kommunikationsutrustning samt förvalta verksamhetens fastigheter och fordon. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar med anläggning och underhåll av spårvägsanläggningen, service av Göteborgs Stads och vår egen kommunikationsutrustning samt förvaltning och skötsel av våra lokaler och verksamhetsfordon.

Läs mer...

Utbildningskoordinator sökes av Göteborgs Spårvägar

Nu söker vi dig som vill bli utbildningskoordinator på vår utbildningsenhet! Enheten finns inom avdelningen HR och kultur, vilken består av cirka 40 medarbetare som tillsammans arbetar med att attrahera, rekrytera, engagera, introducera och utbilda medarbetare. Vi på utbildningsenheten är cirka 25 medarbetare och arbetar som instruktörer eller med utbildningsadministration.

Läs mer...

Marknadsutvecklare sökes av Göteborgs Spårvägar

Som Marknadsutvecklare vid Göteborgs Spårvägar ansvarar du för strategisk marknadsutveckling i nära samverkan med Trafikutvecklingschef och Västtrafik. Du rapporterar till Avdelningschef Marknad och Produkt och ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med Trafikutvecklingschef och Produktutvecklare där du tillför kommersiell kompetens.

Läs mer...

Produktutvecklare sökes till Göteborgs Spårvägar

Som Produktutvecklare vid Göteborgs Spårvägar är du ansvarig för att genomföra resenärsanalys och resenärspanelarbete samt att ta fram och föreslå produktutveckling av av tidtabell/bana/fordon/service. Du rapporterar till Avdelningschef Marknad och Produkt och ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med Trafikutvecklingschef och Marknadsutvecklare.

Läs mer...