Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Trafikplanerare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi söker dig som vill arbeta med trafikplanering och vara med och utveckla spårvagnstrafiken i Göteborg. I arbetsuppgifterna som Trafikplanerare ingår bland annat tidtabells-, tjänste- och schemakonstruktion.

Läs mer...

Systemförvaltare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi söker dig som vill arbeta med systemförvaltning av vårt planeringsverktyg HASTUS. HASTUS är en mjukvara som används över hela världen för att planera kollektivtrafik.

Läs mer...

Vagnselektriker sökes av Göteborgs Spårvägar

På Affärsenhet Teknik är vi cirka 350 medarbetare, uppdelade i mindre grupper med olika roller. Att spårvagnstrafiken fungerar är vår högsta prioritet vilket kräver en effektiv verksamhet.

Läs mer...

Servicearbetare (tim) sökes av Göteborgs Spårvägar

Till Depå Majorna och Rantorget söker vi nu timanställda servicearbetare. Du kommer att arbeta med rengöring, klottersanera, sandsystem och reparera mindre fel på vagnar som använts i trafik under trafikdygnet.

Läs mer...

Trafikledare och Störningskoordinator sökes av Göteborgs Spårvägar

På Trafikledningen Nils Ericson Terminalen arbetar vi på uppdrag av Västtrafik inom kollektivtrafiken. Vi har som målsättning att ge resenärerna bästa servicen samt göra resandet med kollektivtrafiken tryggt och bekvämt.

Läs mer...

Terminalvärdar sökes av Göteborgs Spårvägar

Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Söker du en trygg tillvaro med en tillsvidaretjänst, extraarbete eller är studerande och fyllda minst 18 år samt vill arbeta med människor? Då har vi jobbet för dig! På Nils Ericson Terminalen arbetar vi på uppdrag av Västtrafik inom kollektivtrafiken. Vi har som målsättning att ge resenärerna bästa servicen samt göra resandet med kollektivtrafiken tryggt och bekvämt.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du sitta på första parkett och se Göteborg vakna, somna och skifta årstider? Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Söker du ett ansvarsfullt serviceyrke där du bidrar till en bättre miljö och en hållbar samhällsutveckling? Då kan du vara vår nästa spårvagnsförare! Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...

Signaltekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är en verksamhet inom AE Teknik som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårväg.

Läs mer...