Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

Informatörer & stationsvärd sökes av Göteborgs Spårvägar

Är du den som stannar till och hjälper en vilsen turist? Är du nyfiken på biljettsystemet, vill jobba under Göteborgsvarvet eller ha sittplats under Hammarkullekarnevalen? Joina oss! Skicka in din ansökan. Start omgående! Arbetsuppgifter Informatör Som informatör arbetar du ute på stan i direkt kontakt med resenärerna och blir därmed en viktig del av Västtrafiks varumärke.

Läs mer...

Elektromekaniker sökes till Göteborgs Spårvägar

Till vår fordonsverkstad på Rantorget söker vi nu en elektromekaniker med goda mekaniska och elektriska kunskaper. Du kommer i huvudsak arbeta i fordonsverkstaden med felsökning, service och reparation av komponenter till våra spårvagnar.

Läs mer...

Kvalitetssamordnare sökes till Göteborgs Spårvägar

Vill du vara med och utveckla Göteborgs Spårvägar? Enheten Kvalitets- och verksamhetsutveckling är under uppbyggnad och vi letar efter en kvalitetssamordnare som kan hjälpa till att utveckla och förvalta vårt ledningssystem. Kvalitetssamordnaren bidrar i det systematiska kvalitetsarbetet utifrån ISO-standarder samt stödjer det pågående förbättringsarbetet.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...