Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

Gruppchef Kommunikationsteknik

Kommunikationsteknik är den enhet inom Trafikantservice som arbetar med utförandet av en rad av teknik-tjänster inom kollektivtrafiken och dess närbesläktade områden. Det kan innefatta service och installationer på olika fordonsslag så som bussar, båtar och spårvagnar.

Läs mer...

Teknisk instruktör sökes av Göteborgs Spårvägar

Övergripande beskrivning På avdelning Underhåll och Logistik är vi cirka 250 medarbetare, uppdelade i mindre grupper med olika roller. Att trafiken fungerar är vår högsta prioritet vilket kräver en effektiv verksamhet.

Läs mer...

Bussförare sökes för timanställning av Göteborgs Spårvägar

Gillar du människor och att ge bra service? Som bussförare hjälper du många människor varje dag att ta sig dit de ska. Genom att köra mjukt och smidigt ser du till att resenärerna trivs och känner sig trygga på resan.

Läs mer...

Säkerhetschef med fokus på trafiksäkerhet sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi söker nu en driven, utvecklingsorienterad och affärsmässig Trafiksäkerhetschef. Vill du arbeta med att leverera trygg och säker kollektivtrafik till göteborgarna? Har du chefserfarenhet och har arbetat med förändringsledning och processutveckling inom säkerhet? Då kan det vara dig vi söker! Du kommer att leda, utveckla och följa upp arbetet på vår trafiksäkerhetsenhet som består av fem medarbetare.

Läs mer...

Gruppchef Spår

Banteknik är ett Affärsområde inom koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller främst spårväg.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...