Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

Vagnsmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Till driftverkstaden Rantorget söker vi en mekaniker med goda kunskaper i mekanik. Du kommer att arbeta med service, underhåll, felsökning, översyn, reparationer och komponentbyte på spårvagnar.

Läs mer...

Servicearbetare (tim) sökes av Göteborgs Spårvägar

Till Depå Majorna och Rantorget söker vi nu timanställda servicearbetare. Du kommer att arbeta under sommaren, och för rätt personer finns det mycket goda möjligheter till fortsatt arbete.

Läs mer...

Servicearbetare sökes av Göteborgs Spårvägar

Till Depå Rantorget söker vi nu en servicearbetare. Du kommer att arbeta med rengöring, klottersanera, sandsystem och reparera mindre fel på vagnar som använts i trafik under trafikdygnet.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...

Bussförare sökes för timanställning av Göteborgs Spårvägar

Gillar du människor och att ge bra service? Som bussförare hjälper du många människor varje dag att ta sig dit de ska. Genom att köra mjukt och smidigt ser du till att resenärerna trivs och känner sig trygga på resan.

Läs mer...

Ingenjör med intresse för trafiksäkerhet sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi erbjuder dig ett omväxlande, intressant och betydelsefullt arbete! I rollen som ingenjör kommer du, tillsammans med dina närmsta kollegor och övriga medarbetare, att arbeta för att stärka och utveckla trafiksäkerhetsarbetet på Göteborgs Spårvägar. Du kommer att arbeta utifrån intern kravställning såväl som extern från transportstyrelsen.

Läs mer...

Signaltekniker Sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är ett affärsområde som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårväg.

Läs mer...

Kontaktledningsmontör sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är ett affärsområde som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårväg.

Läs mer...