Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

Trafikplanerare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi söker dig som vill arbeta med trafikplanering och vara med och utveckla spårvagnstrafiken i Göteborg. I arbetsuppgifterna som Trafikplanerare ingår bland annat tidtabells-, tjänste- och schemakonstruktion.

Läs mer...

Bussförare sökes för timanställning av Göteborgs Spårvägar

Gillar du människor och att ge bra service? Som bussförare hjälper du många människor varje dag att ta sig dit de ska. Genom att köra mjukt och smidigt ser du till att resenärerna trivs och känner sig trygga på resan.

Läs mer...

Depåchef sökes till Göteborgs Spårvägar

Till Spårvagnsdepån Majorna/Slottsskogen söker vi nu en Depåchef som kan vara med och utveckla och effektivisera verksamheten. I rollen som Depåchef har du fullt personal-, resultat-, miljö- och verksamhetsansvar för din enhet.

Läs mer...

Kock/Måltidsbiträde sökes av Göteborgs Spårvägar

I bussgaraget i Kville finns en personalmatsal som serverar frukost och lättare lunch till hungriga kollegor. Köket tillagar ca.

Läs mer...

Vägtrafikledare sökes till Göteborgs Spårvägar

Vill du vara den som informerar media, räddningstjänst och alla inblandade att du räddade den där fredagen efter ett hinder i vägtrafiken? Vill du vara den som ser till att allt flyter på i vägtrafiken både före och efter nästa Håkan Hellström konsert? Då är du vår nästa vardagshjälte! Vi söker dig som är kommunikativ, serviceinriktad, har en god social förmåga och är van vid att jobba i team. Vägtrafikledaren är i ständig kontakt med en mängd olika roller och funktioner utöver kollegorna på arbetsplatsen.

Läs mer...

Mekaniker sökes till Göteborgs Spårvägar

I Driftverkstäderna utförs planerat underhåll, kilometerbundna översyner och reparationer på spårvagnar. Dina arbetsuppgifter består bland annat av felsökning, reparationer, underhåll och komponentbyten på spårvagnar.

Läs mer...

Informatörer sökes av Göteborgs Spårvägar, Trafikantservice

Trafikantservice är en del av koncernen Göteborgs Spårvägar och bildades år 1994, vi erbjuder service inom kollektivtrafikområdet i syfte att underlätta resandet, öka trafikintäkterna och bidra till en ökad trivsel och trygghet. Många av verksamheterna har funnits ända sedan den tid då GS var trafikhuvudman i Göteborg.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...