Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Gruppchef Trafikdrift sökes av Göteborgs Spårvägar

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Gruppchef inom Trafikdriften är att hantera personal- och verksamhetsfrågor samt utföra ekonomiska kontroller och attester inom ramen för din delegering. Som gruppchef ansvarar du för ca 6070 spårvagnsförare och dina dagliga arbetsuppgifter består bland annat av medarbetar- och återkopplingssamtal, uppföljningar och återkoppling av de ärenden som berör dina spårvagnsförare inom såväl arbetsmiljö som säkerhet.

Läs mer...

Terminalvärdar sökes av Göteborgs Spårvägar

Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Söker du en trygg tillvaro med en tillsvidaretjänst, extraarbete eller är studerande och fyllda minst 18 år samt vill arbeta med människor? Då har vi jobbet för dig! På Nils Ericson Terminalen arbetar vi på uppdrag av Västtrafik inom kollektivtrafiken. Vi har som målsättning att ge resenärerna bästa servicen samt göra resandet med kollektivtrafiken tryggt och bekvämt.

Läs mer...

Trafikledare och Störningskoordinator sökes av Göteborgs Spårvägar

På Trafikledningen Nils Ericson Terminalen arbetar vi på uppdrag av Västtrafik inom kollektivtrafiken. Vi har som målsättning att ge resenärerna bästa servicen samt göra resandet med kollektivtrafiken tryggt och bekvämt.

Läs mer...

Ingenjör maskin/mekanik sökes av Göteborgs Spårvägar

Avdelningen Teknik & utveckling söker nya medarbetare Vi söker dig som har några års erfarenhet som ingenjör inom maskin/mekanik. Vi ser gärna att du har erfarenhet från transportbranschen t.

Läs mer...

Vägtrafikledare sökes av Göteborgs Spårvägar

Du kommer att ha din grundanställning på Göteborgs Spårvägar med arbetsplats på Trafik Göteborg med placering i Göteborg. Trafik Göteborg är en samverkansorganisation mellan Trafikverket, Göteborgs Stads Trafikkontor och Västtrafik.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du sitta på första parkett och se Göteborg vakna, somna och skifta årstider? Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Söker du ett ansvarsfullt serviceyrke där du bidrar till en bättre miljö och en hållbar samhällsutveckling? Då kan du vara vår nästa spårvagnsförare! Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...