Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Handläggare till Hittegods sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du jobba i ett varierande arbete med många kundmöten i en mindre arbetsgrupp? Som handläggare på hittegods jobbar du både administrativt och praktiskt med hantering av alla typer av kvarglömt gods. Du hämtar gods från ett antal upphämtningsställen, registrerar inkommit gods, tar emot kunder samt har kontakter med leverantörer och övriga intressenter i branschen.

Läs mer...

Arbetsmiljösamordnare sökes av Göteborgs Spårvägar

Som Arbetsmiljösamordnare kommer du att ansvara för att driva, utveckla och följa upp arbetsmiljöarbetet inom koncernen. Du kommer att arbeta både strategiskt och operativt mot verksamheterna och informera/utbilda våra medarbetare om nyheter och förändringar och säkerställa att krav gällande arbetsmiljö implementeras i processer och anvisningar.

Läs mer...

Spårtekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är en verksamhet som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårväg.

Läs mer...

Växelmekaniker/mekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Affärsområde Banteknik ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB och har över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Hos oss finner du ett unikt paraply av samlad kunskap och kompetens.

Läs mer...

Gruppchef signal/växelmekanik Banteknik sökes av Göteborgs Spårvägar

Som Gruppchef på Banteknik är ditt uppdrag att planera, leda, utveckla och följa upp din grupp. Uppdraget innebär också att utveckla medarbetarskap, ledarskap, arbetssätt och metoder för att verksamheten ska bedrivas så effektivt som möjligt.

Läs mer...

Signaltekniker/Underhållstekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är en verksamhet inom AO Banteknik som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårväg.

Läs mer...

Svetstekniker inom spår sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är en verksamhet som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårväg.

Läs mer...

Servicearbetare (tim) sökes av Göteborgs Spårvägar

Till Depå Majorna och Ringön söker vi nu timanställda servicearbetare. Du kommer att arbeta med rengöring, klottersanera, sandsystem och reparera mindre fel på vagnar som använts i trafik under trafikdygnet.

Läs mer...