Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker medarbetare till just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Trafikutvecklingschef sökes av Göteborgs Spårvägar

Som chef för Trafikutveckling har du övergripande ansvar för planering av all spårvagnstrafik i Göteborg och Mölndal. Ditt uppdrag är att tillsammans med din direkt underställda personal planera, leda, utveckla och följa upp enhetens verksamhet.

Läs mer...

Signaltekniker/Underhållselektriker sökes av Göteborgs Spårvägar

Signalteknik är en verksamhet inom avdelning Infrastruktur och Driftsäkring som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Infrastruktur och Driftsäkring besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårvägen.

Läs mer...

Resenärsmiljötekniker (tim) sökes av Göteborgs Spårvägar

På avdelning Fordon och driftsäkring inom GSAB är vi cirka 300 medarbetare, uppdelade på ett flertal olika enheter. Alla med sina enskilda uppdrag mot det gemensamma målet att vagnarna ska rulla rena och säkra samt att utveckla vår verksamhets effektivitet och tekniska nivå.

Läs mer...