Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

Fordonsmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

I Driftverkstäderna utförs planerat underhåll, kilometerbundna översyner och reparationer på spårvagnar. Dina arbetsuppgifter består bland annat av felsökning, reparationer, underhåll och komponentbyten på spårvagnar.

Läs mer...

Servicearbetare (tim) sökes av Göteborgs Spårvägar

Till Depå Majorna och Rantorget söker vi nu timanställda servicearbetare. Du kommer att arbeta med rengöring, klottersanera, sandsystem och reparera mindre fel på vagnar som använts i trafik under trafikdygnet.

Läs mer...

Vagnselektriker sökes av Göteborgs Spårvägar

Till driftverkstaden Majorna söker vi en elektriker med goda tekniska kunskaper. Du kommer att arbeta med service, underhåll, felsökning, översyn, reparationer och komponentbyte på spårvagnar.

Läs mer...

Växelmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Affärsområde Banteknik är en verksamhet som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårväg.

Läs mer...

Signaltekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är en verksamhet inom AE Teknik som ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårväg.

Läs mer...