Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

Kommunikatör sökes till Göteborgs Spårvägar

Övergripande beskrivning Kommunikationsstaben samordnar och utvecklar områdena varumärke, kommunikation och kundsynpunkter. Vi stödjer chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor och ansvarar för processer, arbetssätt och kanaler inom området.

Läs mer...

CNC-svarvare/mekaniker sökes till Göteborgs Spårvägar

På Enhet Teknik är vi cirka 350 medarbetare, uppdelade i mindre grupper med olika roller. Att spårvagnstrafiken fungerar är vår högsta prioritet vilket kräver en effektiv verksamhet.

Läs mer...

Skadereglerare sökes till Göteborgs Spårvägar

Affärsstöd Ekonomi och Administration är den enhet hos Göteborgs Spårvägar som stöttar koncernen i frågor som rör redovisning, rapportering, controlling, Intern kontroll, dokument-hantering samt IT. Vi ansvarar också för samordning av koncernövergripande försäkringsfrågor där skadehantering ingår.

Läs mer...