Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...

Spårsvetsare sökes av Göteborgs Spårvägar

Banteknik är ett Affärsområde inom ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB, med över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Banteknik besiktigar, anlägger, projekterar och underhåller spårvägsanläggningen i Göteborg och Mölndal.

Läs mer...

Bussförare sökes för timanställning av Göteborgs Spårvägar

Gillar du människor och att ge bra service? Som bussförare hjälper du många människor varje dag att ta sig dit de ska. Genom att köra mjukt och smidigt ser du till att resenärerna trivs och känner sig trygga på resan.

Läs mer...

Tågtekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

I Driftverkstäderna utförs planerat underhåll, kilometerbundna översyner och reparationer på spårvagnar. Dina arbetsuppgifter består bland annat av felsökning, reparationer, underhåll och komponentbyten på spårvagnar.

Läs mer...

Trafikledare och Störningskoordinator (tim.) sökes av Göteborgs Spårvägar

På Trafikledningen Nils Ericson Terminalen arbetar vi på uppdrag av Västtrafik inom kollektivtrafiken. Vi har som målsättning att ge resenärerna bästa servicen samt göra resandet med kollektivtrafiken tryggt och bekvämt.

Läs mer...

Terminalvärd (tim.) sökes av Göteborgs Spårvägar

Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Är du studerande/söker extraarbete och fyllda minst 18 år samt vill arbeta med människor? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som vill arbeta extra på Nils Ericson Terminalen med information till våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten skall du ha god tillgänglighet under höst, jul och nyår.

Läs mer...

Kvalificerad VD-assistent sökes till Göteborgs Spårvägar

Som VD-assistent på Göteborgs Spårvägar AB är du VD:s högra hand och stöd. Du har en samordnande funktion i styrelse och koncernledning som du stöttar i ledningsarbetet.

Läs mer...

Ritbiträde sökes av Göteborgs Spårvägar

Som ritbiträde medverkar du vid projektering av spårväg och stödjer projektörerna vid framtagandet av ritningar och texter. Du kommer även att utföra lättare banprojektering, med målet inställt på att avancera och bli projektör i någon av teknikgrenarna spår, kontaktledning eller signal.

Läs mer...