Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Hittar du inte det du söker kan du alltid skicka en intresseanmälan och berätta vilken eller vilka tjänster du är intresserad av. Skicka ditt CV och ett personligt brev till jobb@sparvagen.goteborg.se. Vi kontaktar dig via mail så snart vi kan efter att vi fått din intresseanmälan!

Platsannonser

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...

Materialförsörjningschef sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi söker nu en enhetschef till materialförsörjningen som kan leda arbetet med att effektivisera och utveckla vår verksamhet. Som materialförsörjningschef inom affärsområde spårvagn kommer du att leda, planera och utveckla den dagliga driften av enheten mot gemensamt uppsatta mål.

Läs mer...

Kvalitetstekniker sökes av Göteborgs Spårvägar

På Affärsområde Spårvagn arbetar idag ca 950 medarbetare med Spårvagnsverksamheten i Göteborg och Mölndal. Vi värdesätter flexibilitet, ansvarskänsla och viljan göra ett bra arbete.

Läs mer...

Bussförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Gillar du människor och att ge bra service? Som bussförare hjälper du många människor varje dag att ta sig dit de ska. Genom att köra mjukt och smidigt ser du till att resenärerna trivs och känner sig trygga på resan.

Läs mer...

Controller sökes av Göteborgs Spårvägar

Affärsområde Spårvagn består av ca 1000 anställda varav drygt 250 tillhör underhåll och logistik. Underhållet bedrivs i dagsläget på tre depåer och deras arbete gör att drygt 200 spårvagnar per dygn lämnar verkstaden för att gå i trafik.

Läs mer...

Terminalvärd (tim.) sökes av Göteborgs Spårvägar

Uppskattar du ett socialt arbete med fokus på service och kundbemötande? Är du studerande/söker extraarbete och fyllda minst 18 år samt vill arbeta med människor? Då har vi jobbet för dig! Vi söker dig som vill arbeta extra på Nils Ericson Terminalen med information till våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten skall du ha god tillgänglighet under höst, jul och nyår.

Läs mer...

Trafikledare och Störningskoordinator (tim.) sökes av Göteborgs Spårvägar

På Trafikledningen Nils Ericson Terminalen arbetar vi på uppdrag av Västtrafik inom kollektivtrafiken. Vi har som målsättning att ge resenärerna bästa servicen samt göra resandet med kollektivtrafiken tryggt och bekvämt.

Läs mer...