Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker medarbetare till just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Trafiksäkerhetschef sökes av Göteborgs Spårvägar

Nu söker vi dig som vill bli enhetschef för Göteborgs Spårvägars trafiksäkerhetsenhet! Trafiksäkerhetsenheten ingår i avdelningen Säkerhet, Kvalitet, IT och Projekt. Avdelningen har uppdraget att utveckla och stödja hela verksamheten inom områdena säkerhet, trafiksäkerhet, kvalitet, verksamhetsutveckling, IT och projekt.

Läs mer...

Enhetschef Spårbockning sökes av Göteborgs Spårvägar

Infrastruktur och driftsäkring har uppdraget att leverera maximal tillgänglighet på Göteborgs spårväg, säkerställa funktion på kommunikationsutrustning samt förvalta verksamhetens fastigheter och fordon. Vi är cirka 120 medarbetare som arbetar med anläggning och underhåll av spårvägsanläggningen, service av Göteborgs Stads och vår egen kommunikationsutrustning samt förvaltning och skötsel av våra lokaler och verksamhetsfordon.

Läs mer...

Teknisk instruktör sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi söker nu tre engagerade Tekniska Instruktörer till vår utbildningsenhet. Hos oss kommer du att få arbeta i en kreativ och lärande miljö med stora möjligheter att utvecklas.

Läs mer...

Verkstadsmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Vi söker nu två nya Verkstadsmekaniker till vår hjulverkstad på Rantorget (Gårda). Huvudsakliga arbetsuppgifter är demontering och montering av hjul/boggier på våra spårvagnar.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du sitta på första parkett och se Göteborg vakna, somna och skifta årstider? Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Söker du ett ansvarsfullt serviceyrke där du bidrar till en bättre miljö och en hållbar samhällsutveckling? Då kan du vara vår nästa spårvagnsförare! Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...

Lönechef sökes av Göteborgs Spårvägar

Nu söker vi dig som vill bli enhetschef på Göteborgs Spårvägars löneenhet! Löneenheten finns inom avdelningen för Ekonomi och upphandling. På avdelningen arbetar cirka 25 medarbetare med transaktionshantering inom bokföring, kund- och leverantörsfakturor, bokslut, ekonomisk planering, uppföljning, rapportering, upphandling, avtalsuppföljning, löneadministration, skadereglering och finansförvaltning.

Läs mer...