Lediga tjänster hos oss

Vi har över 50 olika yrkesgrupper och söker medarbetare med vitt skilda kompetenser. Här hittar du alla våra lediga jobb.

Här ser du de tjänster vi söker just nu. För att söka något av de lediga jobben registrerar du dig och ansöker via vårt rekryteringsverktyg: www.offentligajobb.se

Platsannonser

Växelmekaniker sökes av Göteborgs Spårvägar

Affärsområde Banteknik ingår i koncernen Göteborgs Spårvägar AB och har över 100 års erfarenhet av bananläggningar. Hos oss finner du ett unikt paraply av samlad kunskap och kompetens.

Läs mer...

HR-chef med fokus på ledarskaps- och organisationsutveckling till Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar står inför en omstrukturering av koncernen. Detta kommer att prägla arbetet framåt och en större del av 2019.

Läs mer...

Underhållspersonal sökes till Göteborgs Spårvägar

Trött på trasiga och nedklottrade hållplatser? Då är detta rätt arbetsplats för dig! Hållplatsservice är en enhet inom GS Trafikantservice AB som är en del av koncernen Göteborgs Spårvägar, vi erbjuder service inom kollektivtrafikområdet i syfte att underlätta resandet, öka trafikintäkterna och bidra till en ökad trivsel och trygghet. Trafikantservice innefattas av 8 enheter med olika uppdrag.

Läs mer...

Bussförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du sitta på första parkett och se Göteborg vakna, somna och skifta årstider? Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett företag där vi tar ansvar för och respekterar våra resenärer, varandra som kollegor och miljön. Som bussförare hjälper du många människor varje dag att ta sig dit de ska.

Läs mer...

Operativ Inköpare sökes av Göteborgs Spårvägar

Affärsområde Spårvagn består av ca 1000 anställda varav drygt 250 tillhör underhåll och logistik. Underhållet bedrivs i dagsläget på tre depåer och deras arbete gör att drygt 200 spårvagnar per dygn lämnar verkstaden för att gå i trafik.

Läs mer...

Spårvagnsförare sökes av Göteborgs Spårvägar

Vill du sitta på första parkett och se Göteborg vakna, somna och skifta årstider? Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Söker du ett ansvarsfullt serviceyrke där du bidrar till en bättre miljö och en hållbar samhällsutveckling? Då kan du vara vår nästa spårvagnsförare! Att framföra en spårvagn kräver gott omdöme och lugnt förhållningssätt. Det gäller att hantera en mängd olika trafiksituationer på ett ansvarsfullt sätt, alltid med säkerhet och kunden i fokus.

Läs mer...